Thursday, April 12, 2012

Penat

Penatnya hari ni. Semua aku buat tak kena. Aku tak study quiz maf. Hopefuly apa yang aku study 2 days ago aku ingat untuk jawab quiz kejap lagi. Then aku skip kelas maf hari ni. Wee. Bersalahnya rasa. Mata, kenapa kau buat jahat kat tuan? Aim aku hancur luluh hari ni. Gr!

Semalam la punca semua kepenatan hari ni. Aish. Taknak buat keje gila macam semalam. Tapi dulu masa aku  dok lepak sampai 5 pagi takde pun letih macam ni? Hah. ye la tu. Time tu kau tak naik kereta berjam2. So don't ask why.

Banyak yang aku nak cerita. Tapi aku malas nak taip kat sini. So, aku nak update lepas habis quiz ni esok. So, ni je la update aku hari ni. TQ.

2 comments:

Anonymous said...

lepak smpai 5 pg??awk g ner?

GadisBungaPink said...

malas nak cerita itu rahsia. hehe