Wednesday, August 24, 2011

He makes my day brighter

 24 Ramadan

Even hari2 aku menyambut Ramadan tidaklah seceria anda2 semua, mungkin ada yang celebrate with hubby, new born baby or apa2 je la, tapi aku tetap nak ucap Alhamdulillah. Kata Mr BF, ucapan Alhamdulillah tu adalah ucapan orang2 yang berjaya. Bila susah pun ucaplah Alhamdulillah. Insha'Allah, akan aku ikut kata2 nya tu.

Post lepas, aku ada janji nak tunjuk apa yang buat hari aku sungguh indah semalam. Nak tau? Hehe..




Kat atas tu gambar kad raya yang aku dapat. Dihantar oleh Si Dia. You-Know-Who. Hehehe. Siap duit raya lagi. Aku nak send jugak kad raya untuk dia, tapi dia kata jangan send kat rumah. Tak pe la kalau macam tu. Ade da kad raya nye. Tapi tu la..

Kepada Si dia

Jika awak baca post ni, nak bagitahu yang Nina suka sangat dengan kad dan ucapan2 nya. Sangat sweet dan sangat nak tersenyum bila baca. Terima kasih jadikan Nina gadis paling bahagia dalam dunia ini

I love you

1 comment:

haikalblank said...

:D sukala tu! hekhek